Skift password

For at skifte dit password, når du allerede er logget ind på din konto:

• Klik på dit profilbillede ikon i øverste højre hjørne af din skærm
  • Vælg Kontoindstillinger fra menuen.
  • Vælg Lås ikonet.
  • Tast nuværende og nyt password og tryk på Gem knappen.

Nustil password

• Gå til Parent.eu eller åben appen.
  • Tast Glemt adgangskode.

• På skærmen med Glemt adgangskode tast din email adressse og klik på Nulstil.
  • Du vil modtage en email med instruktion til at nulstille din adgangskode. Hvis du ikke længere har adgang til email adressen tilknyttet din konto bedes du kontakte din systemadministrator for at ændre det.
  • Se din email og følg instruktionerne for at nulstille din adgangskode.