Forældre kan tilskrive andre personer til at forestå afhentning af barnet - en såkaldt afhentningsrolle.

For at se information om hvem som kan afhente barnet på en given dag, skal du følge disse trin.

Log ind til Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent™ konto.

Vælg en stue

Vælg barnets stue fra listen af stuer under Oversigt ikonet.

Gå til barnets profil

Vælg et barn fra listen af børn på stuen og en menu fremkommer. Klik på Profil.

Du vil få mulighed for at hvem som afhenter barnet under barnets profilbillede.

Note:  Denne information kan også tilgås via Oversigt ikonet og fremkommer under barnets fotoikon på den stue de er tilknyttet.