Sådan svarer du på en begivenhed sendt fra institutionen.

Brug af Parent Appen
Når du åbner Appen vil den automatisk åbne Newsfeed. Find begivenheden og på Vis og RSVP (svar udbedes) knappen.

Svar på begivenheden

• Hvis du ikke har svaret klik på Indsend dit svar knappen.

Vælg enten muligheden Deltager eller Deltager ikke.

• Hvis du vælger Deltager skal du også skrive antallet af børn som kommer til begivenheden. Hvis voksne også deltager i begivenheden skal du også skrive antallet af voksne som deltager.

Tryk derefter på Indsend knappen.

Redigere dit svar til begivenhed

• Hvis du vil redigere dit svar til en begivenhed klik på Redigere dit svar knappen.
  • Ændre dit svar eller antallet af mødedeltagere.
  • Tryk derefter på Indsend knappen.

Brug af hjemmeside.

Log ind på Parent.

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent™ konto.

Find begivenhed

Du kan få adgang til begivenheden på en af følgende måder:

1. Find begivenheden på Newsfeed og klik på Vis og RSVP (svar udbedes) knappen.
  2. Gå til Kalender ikonet og find og klik på begivenheden.

Svar på begivenheden

• Et pop up vindue med begivenheden fremkommer.

• Vælg enten muligheden Deltager eller Deltager ikke.
  • Klik på Indsend knappen.