For at melde dit barn syg gennem Appen bedes du følge disse trin:

Gå til barnets profil.

• Klik på barnets foto ikon for at få adgang til profilen.
  • Klik på Meld ferie knappen.
  • Brug start og slutdato for de feriedage du vil rapportere. Du kan også tilføje en note.
  • Klik derefter på Indsend knappen.

Brug af hjemmesiden

For at melde dit barn på ferie via hjemmesiden bedes du følge disse trin.

Log ind på Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent™ konto.

Meld dit barn på ferie

• Klik på barnets foto ikon for at få adgang til profilen.
  • På barnets profilside skal du derefter klikke på Meld ferie knappen.

• Et pop op vindue fremkommer.
  • Brug start og slutdato for de feriedage du vil rapportere. Du kan også tilføje en note.
  • Klik derefter på Indsend knappen.