Brug af Parent App

For at rapportere et barn syg gennem Appen bedes du følge disse trin:

Gå til barnets profil.

• Klik på barnets foto ikon for at få adgang til profilen.
  • Klik på Meld Syg knappen
  • Brug start og slutdato for de sygedage du vil rapportere. Du kan også tilføje en note.
  • Klik derefter på Indsend knappen.

Brug af hjemmesiden

For at rapportere at dit barn er syg via hjemmesiden bedes du følge disse trin.

Log ind på Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent™ konto.

Rapporter barn syg

• Klik på barnets foto ikon for at få adgang til profilen.
  • På barnets profilside skal du derefter klikke på Meld syg knappen.
  • Et pop up vindue fremkommer.
  • Brug start og slutdato for de sygedage du vil rapportere. Du kan også tilføje en note.
  • Klik derefter på Indsend knappen.