Barnets forældre og kontaktpersoner kan følge aktiviteter, begivenheder og lukkedage gennem institutionens kalender. Du kan også svare (RSVP) på forespørgsler fra institutionen omkring begivenheder.

For at se kalender bedes du gå gennem følgende trin:

Log ind på Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent konto.

Adgang til Kalender

Klik på kalender ikonet for at få adgang til kalenderen.

Se begivenheds kalender

Klik på en begivenhed for at se alle informationer.

Besvar (RSVP, svar udbedes) en forspørgsel om begivenhed

Hvis begivenheden kræver en tilbagemelding vil du kunne se mulighederne i begivenhedens  pop up vindue.. For at melde tilbage på en begivenhed bedes du gøre følgende:

• Vælg Kommer eller Kommer muligheden.
  • Hvis du vælger Kommer bedes du vælge antal børn og/eller voksne som kommer til begivenheden.
  • Du kan også tilføje en not til din tilbagemelding.
  • Klik på Gem knappen.

Note: Du kan redigere dit svar (RSVP, svar udbedes) på ethvert tidspunkt før tidsfristens udløb.