Af sikkerhedshensyn bedes du opdatere barnets sundhedsinformation. For at se eller redigere barnets sundhedsinformation bedes du gå gennem følgende trin:

Log ind på Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent™ konto.

Gå til barnets profil

Klik på dit barns foto ikon for at få adgang til profilen. Klik på ikonet Sundhed.

Rediger Sundhedsoplysninger

For at redigere barnets sundhedsoplysniger skal du klikke på Redigere (i højre side). Du kan nu redigere følgende oplysninger:

• Allergier: Tilføj hvis barnet har nogen allergier.
  • Tåler penicillin: Aktiver markøren hvis barnet tåler penicillin og deaktiver hvis barnet har intolerence.
  • Særlige noter angående sundhed: Opret information omkring specialkost for barnet.
  • Vaccinationer: Tilføj information om vaccinationsprogram.
  • Lægens kontaktdetaljer: Tilføj barnets læges kontaktinformation, herunder lægens navn, telefonnummer og adresse.

Tryk derefter på Gem knappen.