Den daglige rapport giver mulighed for at få overblik over hvert barns daglige aktivitet.

For at tilgå et specifikt barns daglige rapport følg disse simple trin.

Log ind til Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent™ konto.

Gå til barnets profil

Klik på dit barns foto ikon for at få adgang til profilen. Rul ned for at se Daglig rapport.

Rapporten vil vise barnets aktiviteter gennem dagen. For eksempel kan rapporten vise check ind og ud tider.