Parent™ giver mulighed for hurtigt overblik gennem en grafisk fraværsoversigt for børnene. Hold styr på sygdoms og ferierapporter for ethvert barn ved at gå gennem følgende trin.

Log ind til Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent™ konto.

Gå til barnets profil

Vælg på dit barn foto ikon for at få adgang til profilen. Rul ned for at se grafisk fraværsoversigt.

• Planlagt feriedage, feriedage og sygedage - alt vist i én graf.
  • Grøn graf viser planlagt ferie og rød graf viser sygedage.
  • Ved at markere med musen over en graf vil du kunne se antallet af fravær i denne måned.