Som forælder kan du have behov for at tilføje flere kontaktpersoner til dit barns profil, så de kan afhente dit barn eller få adgang til newsfeed, galleri og begivenheder. Sådan kan du oprette nye kontaktperson til dit barn.

Ved at bruge Parent App

• Åben appen og klik på dit barns ikon med foto for at få adgang til profilen.
  • Tryk på ikonet Kontakter og tryk derefter på +Tilføj kontakt knappen.
  • Opret de nødvendige oplysninger for den kontaktperson du opretter. Hvis den nye kontaktperson skal have adgang til profilen, skal du huset at vælge at aktivere Giv adgang muligheden og oprette en email adresse.
  • Tryk på Opret knappen.

Brug af hjemmesiden.

Log ind på Parent.

Benyt brugernavn og password for at logge ind på din Parent™ konto.

Opret ny kontaktperson

• Klik på dit barns foto ikon for at få adgang til profil.
  • Klik på ikonet Kontakter og tryk derefter +Tilføj kontakt knappen.

Opret de nødvendige oplysninger for den kontaktperson du opretter. Hvis den nye kontaktperson skal have adgang til profilen, skal du huset at vælge at aktivere Giv adgang muligheden og oprette en email adresse.

• Tryk derefter på Opret knappen.