Spar tid ved at oprette og få overblik over arbejdstid for personale. Sådan kan du se arbejdstidsrapporter for personalet.

Log ind til Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent™ konto.

Vælg en institution

Klik på navnet på den institution hvor du ønsker at se personalets arbejdstider.

Du bliver ledt til Oversigt i den valgte institution. Har du én enkelt institution vil du blive ledt automatisk til Oversigt.

Gå til Personale arbejdstimer

Klik på ikonet Værktøjer og derefter Vis knappen under Arbejdstider.