Besteed minder tijd aan het vastleggen, bijhouden en verwerken van de werktijden van uw personeel. U kunt als volgt de werktijden van uw personeel bekijken.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Kies een instelling

Klik op de naam van de instelling waar u de werktijden van uw personeel wilt bekijken. Als u slechts één instelling heeft, kunt u deze stap overslaan.

U wordt doorgeleid naar het Dashboard van de geselecteerde instelling.

Ga naar het overzicht met de werktijden van uw personeel

Klik op het icoon Hulpprogramma's en klik vervolgens op de knop Tonen onder Werktijden.

U kunt een week- of maandoverzicht kiezen.

Aanwezigheidsrapport downloaden

Volg de onderstaande stappen om het aanwezigheidsrapport in CSV-formaat te downloaden.

1. Klik op de knop Downloaden.
  2. Selecteer CSV.
  3. Selecteer de datums die u in het rapport wilt opnemen.
  4. Als u wilt dat het rapport meer details bevat, zoals gebruikers-ID's, selecteert u het vinkje naast Gedetailleerd CSV.
  5. Klik op de knop Exporteren.

Het CSV-bestand wordt naar uw apparaat gedownload en u kunt het op elk gewenst moment openen en bekijken.