Den detaljerede fremmøderapport giver mulighed for at få overblik over hvor mange bør som har været checket ind, syge, på ferie eller glemte at checke ud på enkelt dage.

Sådan får du adgang til ugentlig rapport om barnets fremmøde.

Log ind på Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent™ konto.

Vælg en institution

Klik på navnet på den institution hvor du ønsker at se barnets fremmøderapport.

Du bliver ledt til Oversigt i den valgte institution. Har du én enkelt institution vil du blive ledt automatisk til Oversigt.

Gå til Barns fremmøde

Klik på ikonet Værktøjer og derefter på Vis knappen under Barns fremmøde