Du kan se alle barnets sundhedsoplysninger ved at følge disse trin:

Log ind på Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent™ konto.

Vælg en stue

Vælg barnets stue fra listen af stuer under Oversigt ikonet.

Gå til barnets profil

Vælg et barn fra listen af børn på stuen og en menu fremkommer. Klik på Profil.

Gå til Sundhed

Klik på ikonet Sundhed og du vil se alle sundhedsoplysninger for det valgte barn.

Rediger Sundhedsoplysninger

For at redigere barnets sundhedsoplysniger skal du klikke på Redigere (i højre side). Du kan nu redigere følgende oplysninger:

• Allergier: Tilføj hvis barnet har nogen allergier.
  • Tåler penicillin: Aktiver markøren hvis barnet tåler penicillin og deaktiver hvis barnet har intolerence.
  • Særlige noter angående sundhed: Opret information omkring specialkost for barnet.
  • Vaccinationer: Tilføj information om vaccinationsprogram.
  •  Læge kontaktdetaljer: Tilføj barnets læges kontaktinformation, herunder lægens navn, telefonnummer og adresse.

Tryk derefter på Gem knappen.