Følg disse trin for at redigere information for en eksisterende kontaktperson.

Log ind på Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent™ konto.

Vælg en stue

Vælg barnets stue fra listen af stuer under Oversigt ikonet.

Gå til barnets profil

Vælg et barn fra listen af børn på stuen og en menu fremkommer. Klik på Profil.

Rediger kontaktperson

• Klik på Kontakt ikonet.
  • Hvis du benytter portal (hjemmeside) bedes du klikke på Muligheder ikonet (tre vertikale prikker) til højre for kontaktpersonen og vælge Redigere.

Hvis du benytter mobil appen klik på kontakt og derefter klik Redigere.

Rediger de detaljer du ønsker og klik derefter Gem.