For at oprette en ny kontaktperson til barnets profil bedes du følge disse trin.

Log ind til Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent™ konto.

Vælg en stue

Vælg barnets stue fra listen af stuer under Oversigt ikonet.

Gå til barnets profil

Vælg et barn fra listen af børn på stuen og en menu fremkommer. Klik på Profil.

Opret ny kontaktperson

• Klik derefter på Kontakter for at se et barns liste af kontakter.

Klik på Tilføj kontakt knappen.

Udfyld de påkrævede kontaktinformation og klik derefter på Opret knappen. Note: Husk at vælge at aktivere Giv adgang knappen, til kontaktpersoner som skal have adgang til barnets profil. Du vælger mellem Forældre*, Familie** eller Afhentnings*** rollen.

*Forældre:
Med forældrerollen har du adgang til alt vedrørende dit barn. Dette inkluderer adgang til fotos, poste, private beskeder, invitationer og barnets profil.

**Familie:
Med familierollen har du adgang til at afhente barnet og til at se fotos og posts sendt til barnet. Denne rolle er ment til bedsteforældre, anden familie m.fl.

***Afhentning:
Med afhentningsrollen har du adgang til at hente barnet.