For at få adgang til barnets kontakter bedes du gøre følgende.

Log ind til Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent™ konto.

Vælg en stue

Vælg barnets stue fra listen af stuer under Oversigt ikonet.

Gå til barnets profil

Vælg et barn fra listen af børn på stuen og en menu fremkommer. Klik på Profil.

Klik derefter på Kontakter for at se et barns liste af kontakter. For flere detaljer om hver kontakt skal du klikke på navnet for kontaktpersonen.

Du kan se følgende information for hver kontakt ved at klikke på kontaktpersonens navn:

• Fulde navn: Kontaktpersonens fulde navn.
  • Relation: Kontaktpersonens relation til barnet.
  • Giv adgang: Hvis du har tilladelse kan du få adgang til barnets profil og kontaktdata.
  • E-mail adresse: Kontaktpersons email adresse
  • Mobilnummer: Kontaktpersonens mobilnummer.
  • Telefonnummer: Kontaktpersonens telefonnummer.
  • Adresse: Kontaktpersonens adresse.