Forældre kan tilskrive personer til at forestå afhentning af barnet - en såkaldt afhentningsrolle.

For at se information om hvem som kan afhente skal du følge disse trin.

Log ind på Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent™ konto.

Vælg en stue

Vælg barnets stue fra listen af stuer under Oversigt ikonet.

Gå til barnets profil

Vælg et barn fra listen af børn på stuen og en menu fremkommer. Klik på Profil.

Klik derefter på Kontakter for at se et barns liste af kontakter. En tilknyttet kontakt med afhentningsrolle vil have betegnelsen Afhentning vis under Roller. Dette betyder, at denne person har mulighed for at afhente barnet.