Den daglige rapport giver mulighed for at få overblik over hvert barns daglige aktivitet.

For at tilgå et specifikt barns daglige rapport følg disse simple trin.

Log ind til Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent™ konto.

Vælg en stue

Vælg barnets stue fra listen af stuer under Oversigt ikonet.

Gå til barnets profil

Vælg et barn fra listen af børn på stuen og en menu fremkommer. Klik på Profil.

Nu kan du se alle barnets profildetaljer. Rul ned for at se Daglig rapport.