Parent™ giver mulighed for hurtigt overblik gennem en grafisk fraværsoversigt for børnene. Hold styr på sygdoms og ferierapporter for ethvert barn ved at gå gennem følgende trin.

Log ind til Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent™ konto.

Vælg en stue

Vælg barnets stue fra listen af stuer under Oversigt ikonet.

Gå til barnets profil

Vælg et barn fra listen af børn på stuen og en menu fremkommer. Klik på Profil.

Nu kan du se alle barnets profildetaljer. Rul ned for at se grafisk fraværsoversigt.

Planlagt feriedage, feriedage og sygedage - alt vist i én graf.

• Grøn graf viser planlagt ferie og rød graf viser sygedage.
  • Ved at markere med musen over en graf vil du kunne se antallet af fravær i denne måned.