Lad os gå igennem hvordan du ser barnets galleri.

Gå til barnets profil
Vælg et barn fra listen af børn på stuen og en menu vil fremkomme. Tryk på Profil.

Nu kan du se alle barnets profildetaljer. Rul ned til du ser alle medier tilføjet til barnets profil. For at se en af filerne klikker du blot på filen.

Note: Ethvert dokument eller video delt af institutionen i Newsfeed vil automatisk blive tilføjet barnets galleri. Fotos vil kune fremgå i galleriet, når barnet er tagget.