Der er to måder at rapportere at et barn er på ferie.

Gennem Oversigt

• Vælg et eller flere børn ved at klikke på deres fotos og klik derefter på ikonet Status fra menuen.

Klik på ikonet Ferie frem menuen. Et pop up vindue med valgt barn/børn fremkommer.

Vælg start og slutdato for den ferieperiode du vil rapportere. Du kan også tilføje en note.

• Klik på Indsend knappen når du er færdig.

Gennem barnets profil

• Vælg et barn ved at klikke på barnets foto og derefter på Profil ikonet fra menuen. Hvis du vælger mere end ét barn kan du ikke vælge Profil ikonet.

På barnets profilside skal du klikke på Meld ferie knappen og et pop up vindue fremkommer.

Vælg start og slutdato for den ferieperiode du vil rapportere. Du kan også tilføje en note.

• Klik på Indsend knappen når du er færdig.