Når et barn er syg kan du med denne funktion få overblik over fremmøde og fravær ved at rapportere at et barn er syg.

Log ind til Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent™ konto.

Vælg en stue

Vælg barnets stue fra listen af stuer under Oversigt ikonet.

Der er to måder at rapportere at et barn er syg.

Gennem Oversigt

• Vælg et eller flere børn ved at klikke på deres fotos og klik derefter på ikonet Status fra menuen.

Klik på ikonet Syg frem menuen. Et pop up vindue med valgt barn/børn fremkommer.

• Vælg start og slutdato for den sygdomsperiode du vil rapportere. Du kan også tilføje en note.
  • Klik på Indsend knappen når du er færdig.

Gennem barnets profil

• Vælg et barn ved at klikke på barnets foto og derefter på Profil ikonet fra menuen. Hvis du vælger mere end ét barn kan du ikke vælge Profil ikonet.

På barnets profilside skal du klikke på Meld syg knappen.

En pop up fremkommer.

Vælg start og slutdato for den sygdomsperiode du vil rapportere. Du kan også tilføje en note.

• Klik derefter på Indsend knappen.