Det kan ske at et barn kommer til skade i institutionen. Du kan rapportere dette ved at gøre følgende.

Log ind til Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent™ konto.

Vælg en stue

Vælg barnets stue fra listen af stuer under Oversigt ikonet.

Rapporter status over skadesrapport

• Vælg en eller flere børn ved at klikke på deres fotos klik derefter på ikonet Status fra menuen.

Klik på ikonet Skade fra menuen. Et pop up vindue med valgt barn/børn fremkommer.

Du kan ændre tiden og tilføje en note omkring hændelsen.

• Klik på Indsend knappen.