For at rapportere et barns status på tur skal du følge disse trin.

Log ind til Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent™ konto.

Vælg en stue

Vælg barnets stue fra listen af stuer under Oversigt ikonet.

Rapporter Tur status

• Vælg en eller flere børn ved at klikke på deres fotos klik derefter på ikonet Status fra menuen.

Klik på ikonet På tur fra menuen. Et pop up vindue med valgte barn/børn fremkommer.

• For at rapportere at et barn er på tur skal du vælge at markere På tur i overskriften og vælge Nu eller angive tidspunktet for hvornår turen startede.
  • For at rapportere hvornår et barn kom retur fra en tur skal du vælge markere Afsluttet tur i overskriften og vælge Nu eller angive tidspunktet for hvornår turen var afsluttet.
  • Klik Indsend og status er rapporteret.

Note: Hvis du rapporteret tider for flere børn, kan du altid vælge tid og klikke på Vælg alle.