Såfremt institutionen tilbyder en busservice kan du bruge denne funktion til at informere om hvornår børn er med eller ikke med bus.

Log ind til Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent™ konto.

Vælg en stue

Vælg barnets stue fra listen af stuer under Oversigt ikonet.

Rapport Bus status

• Vælg en eller flere børn ved at klikke på deres fotos klik derefter på ikonet Status fra menuen.

Klik på ikonet Bus fra menuen. Et pop up vindue med valgte barn/børn fremkommer.

• For at rapportere hvornår et barn er med bus skal du vælge at markere Med bus i overskriften og vælge Nu eller angive tidspunktet for hvornår busturen startede.
  • For at rapportere hvornår et barn stod af bussen skal du vælge markere Af bussen i overskriften og vælge Nu eller angive tidspunktet for hvornår de stod af bussen.
  • Klik Indsend og status er rapporteret.

Note: Hvis du rapporteret tider for flere børn, kan du altid vælge tid og klikke på Vælg alle.