Parent™ hjælper med at rapporter barnets sovetid med kun et par klik. Her er hvordan!

Log ind til Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent™ konto.

Vælg en stue

Vælg barnets stue fra listen af stuer under Oversigt ikonet.

Rapporter Sov/Vågn op tider

• Vælg en eller flere børn ved at klikke på deres fotos klik derefter på ikonet Status fra menuen.

Klik på Sov ikonet fra menuen som ses.

• Et pop up vindue med listen af valgte børn fremkommer.

Hvis du rapporterer sovetid vælg Sov i overskriften og hvis du rapporterer tidspunktet for opvågen vælg Vågn op i overskriften.

• Du kan i oversigten vælge at angive hvornår det enkelte barn sov/vågnede op. For barnet for eksempel sov for 10 minutter siden vælges - 10 min.
  • Du kan også vælge sovetid ved at bruge den sidste kolonne i menuen.

Du kan også tilføje en note, hvis du ønsker det.

• Klik på Indsend knappen.