Lad forældre få besked om barnets fødeindtagelse ved at rapportere deres måltider.

Log ind til Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent™ konto.

Vælg en stue

Vælg barnets stue fra listen af stuer under Oversigt ikonet.

Rapporter Måltid

• Vælg ét eller flere børn ved at klikke på deres fotos og tryk derefter på Status ikonet i menuen.

Klik på ikonet Måltid fra menuen som fremkommer. Et pop up vindue med valgte barn/børn fremkommer.

Vælg fra overskriften det måltid du vil rapportere

• Vælg måltidets karakter i form af følgende muligheder: Fuld, Halv, Nogen eller Ingen.
  • Du kan taste Vælg alle for at rapportere samme karakter i måltidet for alle valgte børn.
  • Klik på Gem knappen, når det er gjort.
  • Et lille måltidsikon vil fremkomme med barnets profilbillede.