Som medarbejder kan du nemt rapportere et barns toiletbesøg og/eller bleskift ved at følge disse trin.

Log ind på Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent™ konto.

Vælg stue

Vælg den stue barnet er i fra listen af stuer under Oversigt.

Rapporter toiletbesøg/bleskift

• Vælg ét eller flere børn og klik på Status ikonet fra menuen.

Klik på Toilet ikonet fra menuen som fremkommer. Et pop up vindue med det/de valgte børn vil fremkomme.

• Vælg Bleskift for at rapporter bleskift eller Toiletbesøg for at rapportere toiletbesøg.
  • Vælg type af toiletbesøg eller bleskift for hvert barn ved at markere med flueben. Der kan vælges Tør, våd og Stort.
  • Tryk til sidst på Indsend knappen