Anvendelse af Check ind Appen

Ved anvendelse af Check ind App på din mobil eller IPad benyt følgende trin:

• Vælg barnets stue
  • Vælg barn som skal checkes ind eller ud.
  • Vælg person som afhenter barn og forventet tid for afhentning.

Tryk på Check ind knappen

Ved brug af Parent™ Appen

Ved at bruge Parent™ appen i en af stuerne følg disse trin:

Vælg stue

Vælg den stue barnet er i fra listen af stuer i Oversigt.

• Vælg ét eller flere børn ved at klikke på deres foto og trykke på Status ikonet fra menuen.
  • Tryk på Check ind eller Check ud ikonet.

Brug af hjemmesiden

Log ind på Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent™  konto.

Vælg stue

Vælg den stue som barnet er i fra listen af stuer i Oversigt.

• Vælg ét eller flere børn ved at klikke på deres foto og trykke på Status ikonet fra menuen.
  • Tryk på Check ind eller Check ud ikonet.