Log ind til Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent konto.

Gå til Kalendersiden

Klik på Kalender ikonet og du bliver ledt til kalender siden.

Slet aktivitet

Når du er på kalendersiden kan du se de nuværende aktiviteter listet op. Klik på den aktivitet du vil slette og et pop up vindue som nedenstående vil fremkomme.

Klik på Flere muligheder menuen (tre horisontale prikker) og tryk Slet.

En advarsels besked vil fremkomme. Tryk Ja hvis du vil slette aktiviteten.

Did this answer your question?