Nogle gange kan der være brug for at redigere en planlagt aktivitet. . Hvis du ikke har oprettet aktiviteter før kan du checke denne artikel

Sådan redigerer du en aktivitet.

Log ind til Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent konto.

Gå til Kalendersiden

Klik på Kalender ikonet og du bliver ledt til kalender siden.

Rediger Aktivitet

Når du er på kalendersiden kan du se de nuværende aktiviteter listet op. Klik på den aktivitet du vil redigere og et pop up vindue som nedenstående vil fremkomme.

Klik på Flere muligheder menuen (tre horisontale prikker) og tryk Redigere.

Et pop up vindu med aktiviteten fremkommer og alle felter er nu redigerbare.

Du kan nu redigere aktivitetens indhold og trykke Gem.