Aktivitetskalenderen giver mulighed for at planlægge ugen eller flere uge på forhånd. Ugeplaner kan oprettes for hele institutionen, udvalgte stuer eller for enkeltpersoner.

Log ind til Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent konto.

Gå til Kalendersiden

Klik på Kalender ikonet og du bliver ledt til kalender siden.

Gå til siden Ugeplan

Klik på Opret ugeplan knappen for at komme til ugeplan.

Opret Ugeplan

For at oprette ugeplan bedes du følge disse trin:

• Vælg modtagere for ugeplan i drop down menuen.
  • Klik Tilføj
  •  på dagen for aktiviteten.
  • Udfyld de påkrævede felter for hver aktivitet til der tilføjes. De påkrævede felter er: Titel på aktivitet, fra (start tid for aktivitet) og til (sluttid for aktivitet).
  • Hvis du vil oprette flere aktiviterer tryk på +Tilføj aktivitet.
  • Klik på Opret knappen.

Aktiviteten vil fremkomme i kalenderen til de valgte modtagere.

Du kan oprette flere uger ved at klikke på +Uge knappen