Gå til Min kalender

Klik på Min kalender knappen go at se dine begivenheder.

Rediger Begivenhed

Lokaliser den begivenhed som du vil redigere og klik på den. En pop up med alle detaljer for begivenheden vil fremkomme.

Klik på Flere muligheder menuen (tre horisontale prikker) og tryk Redigere.

Et pop up vindue med begivenheden vil fremkomme og alle disse felter er redigerbare.

Du kan nu redigere i begivenheden og trykke Gem.

En advarsel vil fremkomme hvis der har været ændringer i dato eller tid. Tryk Ja hvis du vil fastholde ændringer. Alle begivenhedens reservations svar bliver nulstillet.