For at institutionen kan få overblik over hvilke børn som er i institutionen under ferieperiode, kan du bruge ferietilbagemelding. For at se ferietilbagemelding og hvem der har svaret følg disse trin:

Tilgå Virksomhedsprofil

Log ind på din Parent™  konto og vælg institutionen du ønsker at se ferielisten for.

Gå til Ferietilbagemelding

Tryk på ikonet Værktøjer og derefter Vis knappen under Ferietilbagemelding.

Se ferietilbagemeldinger

Tryk på den ferie du ønsker at se svar for og et pop up vindue med detaljerne vil fremkomme.

Tryk på knappen Vis alle tilbagemeldinger  for at se listen over hvem som har/ikke har svaret.