For at slette en ferie du har oprettet skal du gøre følgende:

Tilgå Virksomhedsprofil
Log ind på din Parent™ konto og vælg institution du ønsker ferie slettet fra. Har du én institution kan du springe dette trin over, da du kommer automatisk til siden Oversigt.

Gå til Ferietilbagemelding.

Tryk på ikonet Værktøj og derefter på Vis knappen under Ferietilbagemelding.

Slet en ferie

• Fra listen med ferieangivelser skal du vælge den ferie du ønsker at slette.
  • Tryk på Flere muligheder (tre vertikale prikker) i øverste højre hjørne af pop up siden.
  • Tast Slet.

En advarselsbesked vil fremkomme - tryk Ja for at slette ferie.