Du kan redigere en tidligere oprettet ferie ved at gøre følgende:

Tilgå Virksomhedsprofil

Log ind på din Parent™ konto og tryk på Vis knappen under virksomhedens navn.

Gå til Ferietilbagemelding

Tryk på ikonet Værktøjer og derefter Vis knappen under Ferietilbagemelding.

Rediger en ferie

For at redigere en tidligere oprettet ferie følg følgende trin:

• Fra listen med angivne ferier tryk på den ferie du ønsker at redigere.
  • Tryk på Flere muligheder menuen  (tre horisontale prikker) og tryk Redigere.

Du kan nu redigere alle felterne i denne ferie. Derefter tryk på Gem knappen.