Undgå opkald, SMS og e-mails. Parent giver mulighed for at orientere forældre og medarbejdere om kommende ferier.

Denne funktion giver mulighed for at institutionen har kendskab til hvor mange børn der kommer i tilfælde af ferieperioder, således at optimal bemanding kan opnås.

Tilgå Institutions/Virksomheds Profil

Log ind på din Parent™ konto og vælg hvilken institution du ønsker at oprette en ferietilbagemelding for. Har du én institution kan du springe dette trin over.

Gå til Ferietilbagemelding

Tryk på ikonet Værktøjer og klik på Vis knappen under Ferietilbagemelding.

Opret en Ferie

For at oprette en ferie skal du gøre følgende:

• Tryk på Tilføj ferietilbagemelding knappen. .
  • En pop up fremkommer

Udfyld følgende obligatoriske felter:

• Titel på ferietilbagemelding
  • Modtagere: Vælg hvem som skal modtage og respondere på ferietilbagemelding.
  • Start: Feriens start dato.
  • Slut: Feriens slut dato.

En liste med valgte datoer vil fremkomme og du skal vælge hvilke som er indeholdt i denne ferie. Gør det ved at vælge at markere knappen ved siden af datoerne du vil inkludere.

Frist for tilbagemelding: Den sidste dag modtageren kan respondere.

• Tryk på Gem knappen og modtageren vil få besked om den kommende ferietilbagemelding.