Klik på navnet på den institutionen hvor du ønsker at rollen oprettes i.

Du bliver ledt til Indstillinger i den valgte institution.

Tilgå siden Håndter roller

Tryk på Indstillinger ikonet og derefter Vis knappen under Stuer ikonet.

Redigere Stue detaljer

Tryk på Indstillinger knappen til højre for den stue du vil redigere. Du bliver ledt til siden med information på stuen.

Nu kan du redigere alle stue detaljerne, herunder:

• Foto: Du kan uploade et foto.
  • Navn på stue: Du kan skifte navn på stue.
  • Beskrivelse af stue: Du kan oprette en beskrivelse af stuen.
  • Telefonnummer: Du kan oprette tlf. nr. på stuen.
  • Kapacitet på stuen: Du kan angive kapaciteten på stuen.
  • Personalenormering: Du kan vælge personalenormering på stuen.
  • Status: Du kan vælge de status som er tilknyttet stuen.
  • Status som kan ses af forældre: Du kan vælge hvilke status forældre kan se.

Når det er færdiggjort tryk på Gem knappen.