Medarbejdere som har tilladelse kan lægge beskeder (post) op ved at bruge Newsfeed.

Gennem hjemmesiden

Log ind til Parent
Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på Parent™  konto.

Tilgå Newsfeed

Tilgå newsfeed ved at trykke på Newsfeed ikonet.

Opret en Newsfeed post

• Vælg modtagere som kan se oplægget (post) fra drop down menuen ved siden af Til feltet.
  • Skriv din tekst.
  • Hent de filer du vil vedhæfte til denne post bed at trykke på Upload Filer knappen og vælg derefter filer.
  • Tryk på Post knappen.

Gennem Parent Appen

Opret en newsfeed post

• Tilgå newsfeed ved at trykke på Newsfeed ikonet.
  • Tryk hvor som helst på den første tomme newsfeed post.

Vælg modtagere som skal have mulighed for at se newsfeed posts.

• Skriv dit budskab til brugerne i oplægget (post).
  • Hent de filer du vil vedhæfte til oplægget (post) ved at trykke på Upload filer knappen.

Tryk på Post knappen for at offentliggøre oplægget (post).