Newsfeed benyttes til at holde forældre og personale opdateret med hvad der sker i institutionen. Du kan se og redigere newsfeed posts ved at følge disse trin.

Gennem hjemmesiden

Log ind til Parent

Benyt dit brugernavn og password til at logge ind på Parent™ konto.

Tilgå Newsfeed

Du får adgang til newsfeed ved at trykke på Newsfeed ikonet.

Rediger Newsfeed post

• Lokaliser den post du vil redigere og tryk på Flere Muligheder menuen (tre horisontale prikker). Derefter vælg Redigere.
  • Rediger oplægget (post) og tryk på Gem knappen.

Slet Newsfeed post

• Lokaliser den post du vil redigere og tryk på Flere Muligheder menuen (tre horisontale prikker).
  • Vælg Slet.
  • En besked vil fremkomme for at bekræfte at du ønsker at slette posten.

• Tryk på Ja knappen for at bekræfte.

Gennem applikationen

Lokaliser den post du vil redigere og tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne af oplægget (post). Vælg derefter Redigere fra menuen.

• Tilgå newsfeed ved at trykke på Newsfeed ikonet.
  • Lokaliser den post du vil redigere og tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne af oplægget (post) Vælg derefter Redigere fra menuen.
  • Rediger oplægget (post) og tryk på Post knappen.

Slet Newsfeed Post.

• Tilgå newsfeed ved at trykke på Newsfeed ikonet.
  • Lokaliser  post du vil redigere og tryk på de tre prikker i øverste højre hjørne af oplægget (post). Vælg derefter Slet fra menuen.
  • En advarselsbesked fremkommer.

Tryk Ja, slet for at bekræfte.