Door het gedetailleerde aanwezigheidsoverzicht kunt u zien hoeveel kinderen zijn ingecheckt, ziek zijn gemeld, op vakantie zijn gemeld of zelfs op bepaalde dagen vergeten zijn uit te checken.

Hieronder leest u hoe u het wekelijkse aanwezigheidsoverzicht kunt bekijken.

Inloggen bij Parent

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord om u aan te melden bij uw Parent™ -account.

Kies een instelling

Klik op de naam van de instelling waar u de aanwezigheid van een kind wilt bekijken. Als u slechts één instelling heeft, kunt u deze stap overslaan.

U wordt doorgeleid naar het Dashboard van de geselecteerde instelling.

Ga naar het aanwezigheidsoverzicht

Klik op het icoon Hulpprogramma's en klik vervolgens op de knop Tonen onder Aanwezigheid kind.

U kunt een week- of maandoverzicht kiezen.

Aanwezigheidsrapport downloaden

Volg de onderstaande stappen om het aanwezigheidsrapport in CSV-formaat te downloaden.

1. Klik op de knop Downloaden.
  2. Selecteer CSV.
  3. Selecteer de datums die u in het rapport wilt opnemen.
  4. Als u wilt dat het rapport meer details bevat, zoals gebruikers-ID's, selecteert u het vinkje naast Gedetailleerd CSV.
  5. Klik op de knop Exporteren.

Het CSV-bestand wordt naar uw apparaat gedownload en u kunt het op elk gewenst moment openen en bekijken.