Du kan tilføje dokumenter til institutionen. Dette kan gøres på følgende vis:

Log ind på Parent

Benyt dit brugernavn og adgangskode for at logge ind på din Parent™ konto.

Vælg institution

Klik på navnet på den institutionen hvor du ønsker at oprette dokumenter.

Du bliver ledt til Oversigt i den valgte institution. Hvis du har en enkeltstående institution vil du blive ledt  til Oversigten automatisk.

Gå til siden Dokumenter

Tryk på Værktøjer ikonet og tryk derefter på Vis knappen under Dokumenter.

Opret ny folder
For at oprette ny folder:

• Gennemse hvor du ønsker din folder oprettes.
  • Tryk på Opret folder knappen.
  • Skriv navn på folder folder og tryk på Opret folder knappen.

Upload dokument

• Gennemse hvor du ønsker din folder oprettes.
  • Tryk på Upload dokument knappen.
  • Lokaliser dokument du ønsker at uploade.
  • Vælg dokument og tryk Åben

Flyt dokument

• Gennemse hvor det dokument du ønsker at slette er lokaliseret.
  • Tryk på Muligheder (tre horisontale prikker) og vælg Flyt til.
  • Vælg > ikonet ved siden af den folder du ønsker dokument flyttet til.
  • Tryk på Flyt knappen.

Omdøb dokument

• Gennemså din folder for at lokalisere dokument du ønsker at omdøbe er lokaliseret.
  • Tryk på  Muligheder (tre horisontale prikker) og vælg Omdøb.
  • Skriv nyt navn på dokument og tryk på Gem knappen.

Slet dokument

• Gennemså din folder for at lokalisere dokument du ønsker at slette er lokaliseret
  • Tryk på  Muligheder (tre horisontale prikker) og vælg Slet.
  • Tryk på Ja knappen, når en advarsel fremkommer for at bekræfte, at du ønsker at slette dokument.