Benyt Check ind Appen

Ved at bruge Check ind appen på din tablet eller iPad skal du følge disse trin:

• Vælg Medarbejder ikonet.
  • Vælg den medarbejder som checker ind eller ud af institutionen
  • Vælg stuen hvor medarbejderen er checket ind.
  • Vælg tidspunktet som medarbejderen forventes at checke ud.
  • Tryk på Log ind knappen

Note: Følg samme trin for checke dine medarbejdere ud. Log ind knappen vil være ændret til en Log ud knap.

Ved at bruge Parent™ Appen

Ved at bruge Parent™ Appen på en af stuerne skal du følge disse trin.

Vælg stue

• Vælg stue hvor medarbejder checker ind.
  • Vælg én eller flere medarbejdere ved at klikke på deres fotos for derefter at trykke på Status ikonet i menuen.
  • Tryk på Check ind eller Check ud ikonet.

Ved brug af hjemmesiden

Log ind på Parent

Benyt dit brugernavn og password for at logge ind på din Parent™ konto.

Vælg stue

• Vælg stue hvor medarbejder checker ind.
  • Vælg én eller flere medarbejdere ved at klikke på deres fotos for derefter at trykke på Status ikonet i menuen.
  • Tryk på Check ind eller Check ud ikonet.