Hold medarbejdernes informationer opdaterede ved at følge disse trin for at redigere deres profiler.

Log ind på Parent

Benyt dit brugernavn og adgangskode for at logge ind på din Parent™ konto.

Vælg institution.

Klik på navnet på den institutionen hvor du ønsker rollen ændret i.

Du bliver ledt til Oversigt i den valgte institution.

Gå til Medarbejderens profil

Du kan gå til medarbejderens profil på en af følgende måder:

1. Gå til siden Personale & tilgængelighedskontrol ved at klikke på Indstillinger ikonet, derefter Vis knappen under Medarbejder ikonet.
  2. Gå til Oversigt og klik på den stue medarbejderen er tilknyttet. Klik på medarbejderens billede og klik på Profil ikonet på den menu som fremkommer.

Rediger profil

• Tryk Redigere i øverste højre hjørne af profilen.

Rediger de felter du ønsker

• Tryk på Gem knappen, når du er færdig.