Når medarbejdere stopper i institutionen kan du slette deres profil ved gøre følgende:

Log ind på Parent

Benyt dit brugernavn og adgangskode for at logge ind på din Parent™ konto.

Vælg institution. 

Klik på navnet på den institutionen hvor du ønsker rollen ændret i. 

Du bliver ledt til Oversigt i den valgte institution. 

Gå til Medarbejders profil.

Du kan komme til medarbejders profil på en af følgende måder:

  1. Gå til siden Personale & tilgængelighedskontrol ved at klikke på Indstillinger ikonet, derefter Vis knappen under Medarbejder ikonet. 
  2. Gå til Oversigt og klik på den stue medarbejderen er tilknyttet. Klik på medarbejderens billede og klik på Profil ikonet på den menu som fremkommer.  

Slet Medarbejder

  • Du bliver ledt til medarbejderens profilside.
  • Tryk Redigere on the upper right corner of the staff member's profile picture.

Tilføj Sidste dag som medarbejderen vil arbejde i institutionen. 

  • Tryk på Gem knappen.

Did this answer your question?