Nu hvor du har oprettet roller og tilføjet stuer til institutionen, kan du oprette medarbejdere og tildele dem til en stue(r).

Log ind på Parent

Benyt dit brugernavn og adgangskode for at logge ind på din Parent™ konto.

Vælg institution.

Klik på navnet på den institutionen hvor du ønsker en medarbejder oprettet.

Du bliver ledt til Oversigt i den valgte institution.

Adgang til siden Personale & tilgængelighedskontrol

Klik på Indstillinger ikonet og derefter på på Vis knappen under Medarbejder ikonet.

For at oprette en ny medarbejder tilføj følgende information:

• Navn på medarbejder: Skriv navnet på medarbejder.
  • E-mail adresse: Medarbejderens email adresse.
  • Vælg stue: Vælg stue som medarbejder er tilknyttet.
  • Når dette er gjort klik på +Tilføj personale knappen.

Nu kan du oprette roller til dine medarbejdere ved at læse denne artikel.