Børn vokser op og forlader på et tidspunkt institutionen, hvorfor barnet profil skal slettes. Hvis du vil slette et barn skal du gøre følgende:

Log ind på Parent

Benyt dit brugernavn og adgangskode for at logge ind på din Parent™ konto.

Vælg institution. 

Klik på navnet på den institutionen hvor du ønsker rollen ændret i. 

Du bliver ledt til Oversigt i den valgte institution. 

Gå til barnets profil

Du kan gå til barnets profil på en af følgende måder:

  1. Gå til siden Håndter dine børn ved at klikke på Indstillinger ikonet og derefter Vis knappen under Børn ikonet
  2. Gå til Oversigt og klik på den stue barnet er i. Klik derefter på barnets billede og klik på Profil ikonet, hvorefter nedenstående menu fremkommer. 

Slette barn

  • Du bliver ledt til siden med barnets profil.
  • Klik Redigere i øvre højre hjørne af barnets profilbillede. 

Tilføj Sidste dag barnet er i institutionen

  • Klik på Gem knappen.
  • Et Trække (Trukket tilbage) ikon fremkommer under barnets profilbillede 
Did this answer your question?