På dette stadie er institutionen sat op og der er oprettet stue(r). Nu er det tid at oprette nyt barn.

Log ind på Parent

Benyt dit brugernavn og adgangskode for at logge ind på din Parent konto.

Vælg institution.

Klik på navnet på den institutionen hvor du ønsker oprettet et barn.

Du bliver ledt til Oversigt på den valgte institution.

Få adgang til siden Håndter dine børn

Klik på Indstillinger ikonet for derefter at klikke på Vis knappen under Børn ikonet.

Opret nyt barn

For at oprette et nyt barn skal du tilføje følgende information:

• Barnets navn: Skriv barnets navn.
  • Fødselsdag: Vælg barnets fødselsdag.
  • Køn: Vælg barnets køn.
  • Vælg stue: Vælg barnets stue.

Resten af felterne er ikke obligatoriske, men kan udfyldes når du har informationen:

• Startdato: Dato for opstart i institutionen.
  • Forældre navn: Navnet på barnets forælder.
  • Forældre email: Forældre email.

Når det er fuldendt klik på + Opret barn knappen

Hvis du har oprettet en email til barnets forældre vil en pop up fremkomme og du kan vælge den type af adgang som denne forældre vil have til barnets konto.