Se og rediger din institutions detaljer ved at benytte disse trin:

Log ind til Parent

Benyt dit brugernavn og password til at logge ind på din Parent™ konto.

Vælg institution

Klik på navnet på den institution, som du ønsker at se detaljer for.

Du bliver ledt til Oversigt i den valgte institution.

Gå til Indstillinger

Klik på Indstillinger ikonet for at komme til siden Indstillinger.

Få adgang til detaljer for Institutionen

Klik Vis alle detaljer under institutionens navn for at gå til siden med detaljer.

Se og rediger detaljer

Du kan se og redigere institutionens detaljer ved at skrive i det felt som du ønsker at ændre. Når du ønsker at gemme klikker du blot på Gem knappen.

Institutionens detaljer er:

• Navn: Navn på institution.
  • Adresse: Adressen er opdelt i vej, postnummer, by og land.
  • Kontaktperson: Navnet på institutionens kontaktperson. Kun redigerbar for virksomheds admin.
  • Email Adresse: E-mail på institutionens kontaktperson.
  • Hjemmeside: Institutionens hjemmeside.
  • Telefon: Institutionens hjemmeside.
  • Breddegrad: Institutionens breddegrad.
  • Længdegrad: Institutionens længdegrad.
  • Tidszone: Den tidszone institutionen er i.
  • Ugestart: Vælg ugestart dag for institutionen.
  • Check ind diameter: Den højeste diameter tilladt for at kunne checke et barn ind.
  • Datoformat: Vælg datoformat.
  • Tidsformat: Vælg tidsformat.
  • Vis ugenumre: Dette viser uge nummer i kalender, når den er aktiveret.